Társasjáték-élményekről hosszan és röviden.

Fakockák és minik

Fakockák és minik

Még egy példa arra, hogy bátran nekifuthatsz te is

Aftermath mini

2020. február 09. - Super65

Az előző posthoz hasonlóan most is mutatok pár képet a miniről, amit festek és elmesélem, mit csinálok, hogy csinálom. Amit itt látsz, kezdő szint. Bárki képes elérni a végeredményt, ha rá szán egy kis időt, kb. 2 órát.

img-1635.jpg

Kezdjük ezzel a lealapozott kisegérrel. Fehéregér, ami elég hálátlan, mert ez a törtfehér festék nem fed valami jól. Ami fontos, hogy inkább használj 3 vékony réteget, mint egy vastagot. Nem kell félni, hogy melléfestesz, kimész a vonalból. Úgyis ráfestesz később. 

img-1637.jpg

Köpeny és szíj jön. Ha már ott vagyok, a fülét és a nóziját is megfestem. A szemét megint nem bonyolítom túl. Ezek az alapszínek, amiket most felfestek.
A sorrend valahogy így néz ki.
- alapozás  (ezt én spray-jel szoktam megoldani az erkélyen egy felforditott karton dobozban, csak vékonyan megszórva, különben eltömíti a részleteket)
- alapszínek 
- shade 
- highlight
- részletek
- base (talapzat)

img-1638.jpg

Még mindig az alapszineket kenem fel. De már kezd életre kelni a mini :)

img-1639.jpg

Itt a változás a shade fázis. Contrast festékkel megfestettem a pénzeszsákot és a hátán a tegezt. Fekete shade-del a köpenyét. Fekete Contrasttal a fegyverét és a municiót. Kész lett a keze és a lába is. 

img-1678.jpg

A köpenyén ha megnézed egy kis dry brush highlight-ot vehetsz észre. Ez mit jelent? Nem nagy cucc csak így fancybben hangzik az hogy egy száraz laposvégű ecsetet az alapszínnél jóval világosabb színbe tunkolunk kicsit. Majd egy papírtörlőn leszedjük róla a festék java részét. Ez nagyon fontos, különben tiszta maszat lesz minden. Szóval amikor már alig van rajta, akkor kicsit pedzegetni kezdjük a kiálló részeket. 

És hogy ne csak kisegerek legyenek itt egy patkány is a végére :)

img-1679.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fakockakesminik.blog.hu/api/trackback/id/tr7115433486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása